Sakaryalı Müteahhitler Rektör Elmas’ı Ziyaret Etti

Sakarya Müteahhitler Birliği Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.Sakarya Müteahhitler Birliği...

Sakarya Müteahhitler Birliği Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği ziyaret turlarını sürdürüyor. Sakarya’nın modern ve güvenilir bir şekilde kentsel dönüşümle birlikte en doğru biçimde yükselmesini isteyen ve bunun için çalışan Müteahhitler Birliği bu kez Sakarya üniversitesini ziyaret etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Savaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a gerçekleştirilen ziyaretin ana temasını yine kentsel dönüşüm oluşturdu.

Reklam
Reklam

Rektör Elmas ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken Sakarya Müteahhitler Birliğini yakından takip ederek çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: