Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde Çöp Evler Temizlendi

Adapazarı Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine 2 çöp evi temizledi. Daha öncede defalarca temizlendiği öğrenilen...

Adapazarı Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine 2 çöp evi temizledi. Daha öncede defalarca temizlendiği öğrenilen evlerden kamyonlarca çöp çıkarıldı.

Adapazarı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi ve Yenigün Mahallesi’nde bulunan 2 çöp evi temizledi. Belediyeye yapılan şikayetleri değerlendiren Temizlik İşleri ekipleri Yenigün Mahallesi Esen Sokak’ta arsa içinde bulunan ve şahsa ait evde üçüncü kez temizlik yaptı. Bölge sakinlerinin ağır koku ve fare şikayeti üzerine evde temizlik çalışması yapan ekip; içinde eski yataklar, kanepeler, sandalye süngerleri, plastik bidonlar gibi kullanılmayan eşyaların bulunduğu evi temizleyerek mikroplardan arındırdı.

Reklam
Reklam

Belediye temizlik ekipleri, yine zabıtaya gelen şikayet üzerine encümenin de kararıyla Kurtuluş Mahallesi Bahar Sokak’taki bir çöp evde ikinci kez temizlik yaptı. Daha önce de temizlenen çöp evden 2 kamyon çöp çıkarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: