Sakarya’nın Karasu İlçesinde Amatör Küme Maçlarının Oynandığı Futbol Sahasının Bakım Onarımı Yapıldı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bakım yapılan futbol sahasında incelemelerde bulunan Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, yapılan tesislerin...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bakım yapılan futbol sahasında incelemelerde bulunan Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, yapılan tesislerin halk tarafından korunmasını istedi.

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam bakım yapılan Küçük Karasu Futbol Sahasında incelemelerde bulundu. Sahada ve ıslak zeminlerde yapılan bakım hakkında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür vekili Şükrü Başarış'dan bilgi aldı.

Amatör Küme Maçlarının yapıldığı Küçük Karasu Köyünde bulunan Futbol sahası bakım onarım yapıldı. Sahayı gezen Kaymakam Şafak Gürçam, “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda gerekli bakım ve onarım yapıldı. Bu tesislerin bulundukları yerin halkı tarafından korunması gerekiyor. Vatandaşımızın bu konuda hassas davranacağını umuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: