Sakarya'nın Özel Sporcuları

Sakarya'da 5 yıldır 30'a yakın sporcusu ile sayısız başarı kazanan Sakarya Sportizm-Otizm Gençlik ve Spor...

Sakarya'da 5 yıldır 30'a yakın sporcusu ile sayısız başarı kazanan Sakarya Sportizm-Otizm Gençlik ve Spor Kulübü TOSSFED tarafından düzenlenen Türkiye Ege Artı Yüzme Şampiyonası'ndan 9 altın 1 bronz madalya ile döndü.

Sakarya'nın Özel Sporcuları, 11-13 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Türkiye Ege Artı Yüzme Şampiyonasından büyük başarı ile döndü. 2007 yılından beri faaliyetlerini devam ettiren ve bünyesinde bulunan 30 sporcu ile Yüzme, Masa Tenisi, Tenis ve Bisiklet dallarında yarışmalara katılan Sakarya Sportizm-Otizm Gençlik ve Spor Kulübü, 11-13 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Türkiye Ege Artı Yüzme Şampiyonasında 9 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Reklam
Reklam

Sporcular 100 Metre Serbest, 200 Metre Serbest, 100 Metre Sırt Üstü, 50 Metre Kurbağalama, 100 Metre Kurbağalama, 50 Metre Serbest kategorilerinde altın madalyaya uzandılar.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen şampiyona da kazandıkları başarıdan ötürü büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Sakarya Sportizm-Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Genel Direktörü Bener Erkorur, kendilerini gururlandıran sporcularına teşekkür ettiklerini ve başarılarının bundan sonra ki yarışmalarda da aynen devam edeceğini söyledi.

Sakarya Sportizm-Otizm Gençlik ve Spor Kulübü antrenörlerinden Ersin Öğren'de sporcuların kazandıkları başarının kendilerinin göğsünü kabarttığını ve sporcuları ile gurur duyduklarını söyledi.

Antrenmanlarını Sapanca ilçesinde bulunan Kırkpınar Spor Tesislerinde gerçekleştiren Sakarya Sportizm-Otizm Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesinde bulunan sporculara sadece sportif bir beceri katmakla kalmıyor; sporcularının sosyal hayata uyumlarının üst seviyeye çıkması adına da çalışmalar gerçekleştiriyor. Bünyesinde bulunan özel sporcuların farklı durumlarını bir kusur olarak görmeyen spor kulübünün genel yapısı ile; özel sporcular normal bireyler gibi hayata tutunarak önemli başarılar elde ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: