Sakarya’nın Parkomat Sistemi Gürcistan’a Gidiyor

Kent Otopark İşletmeciliği tarafından Sakarya, Samsun, İskenderun ve Dubai’de kurulan Parkomat sistemi Gürcistan’ın Batum şehrine...

Kent Otopark İşletmeciliği tarafından Sakarya, Samsun, İskenderun ve Dubai’de kurulan Parkomat sistemi Gürcistan’ın Batum şehrine kurulacak.

Teknik altyapısı ve saha çalışması Kent Otopark İşletmeciliği’nin Teknik Kadrosu tarafından gerçekleştirilecek olan sistemde 40 adet Parkomat cihazı bulunacak. Gürcistan’dan gelen 3 kişilik araştırma ekibi tarafından Sakarya’da incelenerek uygun görülen sistemin Temmuz Ayı içerisinde Batum’da kurulması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kent Otopark İşletmeciliği Alt yapı ve Teknik Müdürü Burhan Akdoğan, “Sakarya’da kurduğumuz ve bir yıldır işletilmekte olan Parkomat sisteminin aynısı ihtiyaçlar ve talep üzerine Temmuz Ayı içerisinde Gürcistan’ın Batum şehrine kurulacak. Alt yapı, saha çalışması, teknik çalışmalarının tamamı talep üzerine Sakarya’da oluşturulmuş olan ve yurt dışında eğitim görmüş teknik kadromuz tarafından gerçekleştirilecek. Şubat Ayı’nda Sakarya’ya gelerek yerinde incelemelerde bulunan 3 kişilik heyet tarafından beğenilen çalışmamızın gerekli prosedür tamamlanmasıyla birlikte Gürcistan’ın Batum şehrine kurulmasına karar verildi. İlimizde kurulmuş olan bu firmanın yurt dışında bu denli büyük bir projede bulunması oldukça gurur verici bir durum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: