Sakaryaspor "3 Puanla" Veda Etmek Istiyor

Spor Toto 2. Lig'de küme düşen Sakaryaspor, yarın karşılaşacağı Tarsus İdman Yurduspor'u yenip sezonu galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Spor Toto 2. Lig'de küme düşen Sakaryaspor, yarın karşılaşacağı Tarsus İdman Yurduspor'u yenip sezonu galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Kulüp Başkanı Metin Doğrucan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küme düşmelerine rağmen ligdeki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Takımın bu kötü günlerinde yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Doğrucan, "Küme düşebiliriz ama mücadelemiz asla bitemeyecek. Taraftar ve camia olarak maçta takımımızı destekleyeceğiz. Bazı oyuncularımız yaş uygulamasından dolayı gelecek sezon yollarımızı ayırmak durumundayız. Onlara da bu maçta veda edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Doğrucan, takımın gelecek yıllarda iyi yerlere geleceğine inandıklarını belirterek, "Yeter ki kendi gücümüzün farkına varalım. En yakın zamanda güçlü bir şekilde bu takımı ayağa kaldıracağız. İnşallah altyapıda yapacağımız doğru hamlelerle iyi yerlere geleceğiz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: