Sakaryaspor Hakkındaki Alacak Davası

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Metin Doğrucan, yeşil-siyahlı kulübün eski futbolcusu Yunus Akman'ın alacağını tahsil etmek amacıyla

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Metin Doğrucan, yeşil-siyahlı kulübün eski futbolcusu Yunus Akman'ın alacağını tahsil etmek amacıyla açtığı iflas davasına ilişkin, "İflas kararının bize bildirilip hayata geçirilmesi anlamında iki haftalık zamanımız olduğunu zannediyorum" dedi.

Doğrucan, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, kulübün ticari anlamda kendini idare etmesi ve sportif anlamda sahaya çıkmasının mahkemenin vereceği karara bağlı olduğunu anlattı.

"İflas kararının bize bildirilip hayata geçirilmesi anlamında iki haftalık zamanımız olduğunu zannediyorum" diyen Doğrucan, 7-8 avukatla iflasın ertelenmesi için bazı planlar yaptıklarını ve çeşitli projeler geliştirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kulübün transfere engel olan futbolcu borcunun 2 milyon 845 bin lira olduğuna dikkati çeken Doğrucan, "Futbolcularla temasa geçmiş yöneticilerimiz olmuştur ancak bu sorunların çözülmesi için gerekli olan şey 250 bin liralık arabalarınızla futbolcuların kapısına gidip, 5-10 bin lira indirim istemek değil. Sakaryaspor'un 1 milyon lira nakdi olduğu anda sorun çözülebiliyor" şeklinde konuştu.

-"Kurtuluşumuz Atatürk Stadı'ndan geçiyor"-

Kulübün ciğerleri tükendiği için oksijen alamadığını ifade eden Doğrucan, son nefesine kadar kulübün yanında olacaklarını dile getirdi.

Doğrucan, kulübe gelir sağlamak için yarın akşam eğlence programı düzenleyeceklerini anlatarak, şunları bildirdi:

"Oradan elde edeceğimiz parayla bile transferi açabiliyoruz. Sadece yürekli Sakaryalılara ihtiyaç var. Sakaryaspor'un bugün aylık gideri 177 bin lira, Sakaryaspor taraftarı 10 liradan 5 bin bilet alıp Sakaryaspor'u yönetebiliyor. Büyük sorumluluk yine taraftarın sırtındadır. Tüm Sakaryalıların bir an evvel stada maç izlemeye gelmesi gerekiyor. Kurtuluşumuz Atatürk Stadı'ndan geçiyor. Başka hiçbir yerden geçmiyor. İflası erteleme kararı ile ilgili Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, vali beye, basın mensuplarına, Sakaryaspor yönetimine, halkımıza buradan duyuruyoruz.

Reklam
Reklam

Böyle bir çalışma başlattık. İflası erteleme kararından sonra ticari ilişkilerde yapılacak herhangi bir hatada Sakaryaspor tekrar iflasın eşiğine gelecektir."

Muhabir: Çağrı Turgut - Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: