Sakaryaspor Kulüp Başkanı Halit Evin istifa etti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da, Kulüp Başkanı Halit Evin istifa etti. Evin, 22 Ekim'de...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da, Kulüp Başkanı Halit Evin istifa etti. Evin, 22 Ekim'de yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.
Ligde 6 haftalık mücadele sonunda 3 puanla sondan bir üst sırada bulunan Sakaryaspor, kötü günler geçiriyor. Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Timur Şahinel de kötü gidişatı durduramadı. Ligin son haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan yeşil siyahlı takımın Kulüp Başkanı Halit Evin, görevinden istifa etti. Evin, alınan başarısız sonuçların kendilerini istifaya zorladığını belirterek, 22 Ekim'de yapılacak olan genel kurulda da aday olmayacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz