Sakaryaspor, Puan Hasretine Son Verdi

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 9 maçtır galibiyet alamayan Sakaryaspor, Elazığ Belediyespor'u 2-1 yenerek 3 puan özlemine son verdi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 9 maçtır galibiyet alamayan Sakaryaspor, Elazığ Belediyespor'u 2-1 yenerek 3 puan özlemine son verdi. Elazığ Belediyespor'u 7-0 mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Sakarya temsilcisi, 3'üncü haftan itibaren Düzyurtspor, Batman Petrolspor, Manavgat Evrensekispor, Çorum Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Bursa Nilüferspor AŞ, Orhangazispor ve Hacettepe Spor karşısında sahadan mağlup ayrılarak ilk yarıyı 15'inci sırada tamamladı. 8. haftadan beri galibiyete hasret kalan yeşil-siyahlı ekip, Elazığ Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenerek özlemini sonlandırdı. Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandan galibiyetle döneceklerini daha önce de söylediğini, takımın oynadığı futbolla kendisini mahcup etmediğini anlattı. Takımın ikinci yarıya çok iyi hazırlandığını kaydeden Aydın, "Ligde alt sıralardaki takımların yenildiği bir haftada galip gelmek bizim için çok iyi oldu" şeklinde konuştu. Sakaryaspor, grubunda 20 puanla 14. sırada yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: