Sakaryaspor Teknik Direktörü Bölükbaşı: Geçmişteki Değerlerimize Sahip Çıkacağız

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, geçmişteki değerlerine sahip çıkacaklarını belirterek,...

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, geçmişteki değerlerine sahip çıkacaklarını belirterek, "Bu kulüpten Hakan Şükürler, Oğuz Çetinler, Aykut Kocamanlar, Tuncay Şanlılar, Mustafa Pektemekler yetişti. Tesislerimizde bu futbolcularımızın hepsinin birer resmi olacak." dedi.

Bölükbaşı, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Rüstemler Tesisleri'nin ortamını, atmosferini değiştireceklerini ifade etti. Geçmişteki değerlerine sahip çıkmaları gerektiğini anlatan Bölükbaşı, şunları dedi:

Reklam
Reklam

"Bu kulüpten Hakan Şükürler, Oğuz Çetinler, Aykut Kocamanlar, Tuncay Şanlılar, Mustafa Pektemekler yetişti. Onlar gibi de bir çok oyuncu Sakaryaspor’dan Türk futboluna kazandırıldı. Ancak şu anda bu futbolcularımızın hiç birinin bir resmi dahi yok tesislerde. Böyle olmamalı. Altyapıda antrenmana çıkan bir futbolcumuz, Rüstemler Tesisleri'nde o futbolcularımızın resimlerini görmeli, bu kulüpten Türk futbol tarihine adını yazdıran isimlerin olduğunu görmeli. Bu nedenle Rüstemler Tesisleri'nde bu futbolcularımızın hepsinin birer resmi olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz