Sakaryaspor Teknik Direktörü Vural:

TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, altyapıda yetişen çok sayıda futbolcuları profesyonel olduğu için gelecek sezon oyuncu

TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, altyapıda yetişen çok sayıda futbolcuları profesyonel olduğu için gelecek sezon oyuncu sıkıntısı yaşamayacaklarını söyledi.

Vural, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takım olarak ekonomik sorunlarla boğuştuklarını ve bu anlamda güçlü bir yönetime ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Geçen hafta yine genç oyunculara şans verdiklerini anımsatan Vural, "Kayseri Erciyesspor maçında genç oyuncularımız iyi süre aldı. En azından altyapıyı motive edebilmek adına önemliydi bu. Diğer oyunculara da şans vereceğimizin göstergesidir bu yaptığımız. Buna rağmen rakibimizden daha etkili oynadık yani" dedi.

Reklam
Reklam

Vural, ligin son haftasında sahalarında Giresunspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, bu maçın ligden düşen son ekibi belirleyebileceğini vurguladı.

Giresunsor'un ligin ikinci yarısında iyi bir mücadele ortaya koyduğunu aktaran Vural, "Biz de galip gelmek için sahada olacağız. Dolayısıyla önemli bir maç olacak. Büyük sorumluluk taşıyoruz. Ligden düşecek son takım bu maçta belli olacak. Biz de oyuncularımızla bu sorumluluğun bilincindeyiz. Camiamıza leke getirmeyecek şekilde oynayacağız" diye konuştu.

-"Güçlü bir yönetime ihtiyacımız var"-

Vural, yeşil-siyahlı ekibin ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğine işaret ederek, yapılan olağanüstü kongreye yalnızca 5 kişinin katıldığını ifade etti.

Önümüzdeki hafta ikinci kongrenin toplanacağına dikkati çeken Vural, "Kongremizde takıma talip olan arkadaşımız da var. Şu anda ciddi anlamda yalnızca bir kişi aday. Tabii en büyük beklentimiz Büyükşehir Belediyesi'nin bu işin içine girmesidir. Aksi takdirde bu sorunlar devam edecektir. Ben de kongrede olacağım inşallah. Umarım Sakaryaspor için iyi bir kongre olur" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Vural, son haftalarda gelecek sezonun planlarını uyguladıklarını belirterek, bu anlamda çok sayıda genç oyuncuyu profesyonel yaptıklarını söyledi.

Sakaryaspor'un altyapı olarak gelecek vadettiğini dile getiren Vural, şunları kaydetti:

"Çok sayıda arkadaşımız profesyonel olduğu için gelecek sezon oyuncu sıkıntısı yaşamayacağız. Gelecek sezon takımı alacak olan yönetimin Büyükşehir Belediyesi'nden destek alması lazım. Aksi takdirde ekonomik anlamda büyük problemler yaşar. Bunun için destek şart. Ancak bu şekilde başarı sağlanır. Yani bu takımın kurtuluş yolu para. İnşallah böyle bir yönetim takıma sahip çıkar ve eski günlerine geri döner. Tek arzumuz Sakaryaspor'un mücadelesine devam edebilmesidir"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: