Sakaryaspor, Toyota Ile 500 Bin Liralık Sponsorluk Anlaşması Imzaladı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor ile 500...

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor ile 500 bin liralık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Son yıllarda büyük ekonomik kriz yaşayan Sakaryaspor, Toyota Türkiye ile Atatürk Stadı'ndaki panolar ve bilet reklamları için 500 bin liralık sponsorluk anlaşması imzaladı. Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Vedat Yaşlıca, Sakaryaspor'a yapılan katkının sıkıntılı döneminde çok değerli bir armağan olduğunu belirtti. Yaşlıca; "Sakarya'da bugün milat oluyor. Toyota yıllardan beri Sakaryamızda. Bugüne vesile oldu. Sakaryaspor'a gelen katkı, bu sıkıntılarda çok değerli bir armağan oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Toyota Türkiye Genel Müdürü ve CEO'su Orhan Özer ise anlaşmanın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun girişimleri sonucu imzalandığını söyledi. Sponsorlukla ilgili hem fabrika içinde hem de Toyota'nın Japonya ve Belçika'daki merkezleriyle görüşmeler yaptıklarını kaydeden Özer, şunları kaydetti:

"Gönlümüzden daha fazlasını verebilmek geçer. İnşallah yakın bir gelecekte daha da iyi duruma geldiğimizde daha güzellerini de verebilmeyi umut ediyoruz. Yapabildiğimizin en iyisini bugünlerde yapmaya uğraştık. Bu noktaya geldik. Sakaryaspor'a da inşallah katkısı olacaktır. Sakaryaspor'a bir kademe daha ilerleme imkanı yaratacaktır."

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da Toyota’nın, şehir adına, Sakaryaspor adına vaat ettikleri eli geri çevirmediğini belirtti. Şehire katma değer sağlayan dünyanın en önemli kuruluşlarından olan Toyota’nın Sakaryaspor’a verdiği destekten ötürü mutlu olduklarını kaydeden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Biz bu saatten sonra da şehrimize katkı sağlayan Toyota’ya daha çok sahip çıkacağız. Kimse taşın altına elini koymaktan imtina etmesin. Basit mazeretlerin arkasına sığınmadan güçleri nispetinde herkesin şehrimize ve Sakaryasporumuza katkı sağlamasını bekliyorum. Şehrimiz için ve Sakaryasporumuz için çalışmalarımız devam edecek."

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yaşlıca ve Toyota Türkiye Genel Müdürü ve CEO'su Özer, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: