Sakaryaspor'da kulüp başkanlığına Erdal Taşkın seçildi

Bank Asya 1 Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda kulüp başkanlığa iş adamı Erdal Taşkın,...

Bank Asya 1 Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda kulüp başkanlığa iş adamı Erdal Taşkın, seçildi.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) düzenlenen genel kurula tek listeyle giren Erdal Taşkın, oy çokluğuyla başkanlığa seçildi. Sakaryaspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Sermet Şükür, Vedat Yaşlıca, Orhan Şenkardeş, Mahmut Serbes, Nihat Özcan, Levent Tunç, Cemal Canbulat, Faruk Bayraktar, Bülent Çaycı, İrfan Aşçıoğlu, Fatih Kaya, Ziya Doyuran, Metin Dirim, Gürcan Aslan, Hüseyin Çakır, Cengiz Cançetin"
Başkanlığa getirilen Taşkın, genel kurulda yaptığı konuşmada, toplumsal bir barış sağlayarak hep birlikte takım için çalışacaklarını söyledi. Başkan Taşkın, "Hep birlikte Sakaryaspor'u iyi yerlere taşıyacağız. Taraftarlarımızdan tek bir ricam var. O da bu yönetime destek vermeleri. Bu takımı inşallah güzel günlere taşıyacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz