Sakatlar Derneği’nden Gelinlik Desteği

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından Sakatlar Derneği Ordu Şubesi’ne gönderilen 5 adet gelinlik ihtiyaç...

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından Sakatlar Derneği Ordu Şubesi’ne gönderilen 5 adet gelinlik ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Sakatlar Derneği Ordu Şube Başkanı Selma Gülseren, Sakatlar Derneği Ordu Şubesi olarak aldıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyleyerek, “Genel merkezimiz bizlere 5 adet gelinlik gönderdi. Durumu olmayan çiftlerimize gelinlikleri veriyoruz. Şu anda talep almadık ama talepler geldiğinde vereceğiz. Bu gelinlikleri sakatlar derneği olmamıza rağmen hiçbir engeli olmayan yardıma muhtaç kişilere de verebiliriz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber hizmet etmek için bu göreve geldik. Elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Gülseren, Türkiye’de engelli vatandaşların sorunlarının aynı olduğunu ifade ederek, “Ordu’da hiçbir esnaf iş yerini açarken engelli vatandaşı düşünmemiş. Engelli vatandaşlarımız evinden çıkıp alışverişini yapıp evine dönmesi gerekirken, evlerinden zor dışarı çıkıyorlar. Yeni iş yeri açanlara rica ediyoruz. Lütfen engelli vatandaşlar için iş yerlerine engelli rampası da yapsınlar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: