Sakatlıklar Benitez'i zorluyor!

Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, Xabi Alonso ve Fernando Torres'in tam iyileşmek üzereyken sakatlıklarının nüksettiğini açıkladı.

Alonso, Ağustos ayından beri sakatıkla mücadele ederken, Torres de milli takımdan sakat dönmüştü. Arsenal maçında formalarına kavuşan ikili tekrar sakatlanarak maçı terk etmek zorunda kaldılar. Torres'in yerine giren Peter Crouch'un ise maç ekisiği olduğu gözleren kaçmadı.

Sakatlıklar konusunda bilgi veren Rafa Benitez, "Evet, hem Torres hem de Xabi aynı yerlerinden sakatlandılar. Maalesef Xabi'nin ayak tarak kemiğindeki sakatlığı nüksetti ancak ilki kadar kötü olduğunu zannetmiyorum. Torres ise bu hafta idmanlarda kendini iyi hissediyordu ancak maça çıktığında daha hazır olmadığı belli oldu. Cuma günü son idmanda iyi durumdaydı ancak maçta istediği performansı sahaya yansıtamadı. Maçta onun süratinden faydalanmak istediysek de sakat olduğu için bekleneni veremedi ve onu değiştirmek zorunda kaldık. Daha sonra da Xabi Alonso'yu değiştirmek mecburiyetinde kaldık. Oyunumuzu onların kontra ataklarını durdurmak üzerine kurmuştuk ancak sakatlıklar yüzünden planlarımızı gerçekleştiremedik" diye konuştu.

Reklam
Reklam