Sakin Şehir Vize’ye İki Yeni Proje Daha

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından 2012-2013 Mali Destek Programları kapsamında Vize Belediyesi’nin iki projesi destek...

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından 2012-2013 Mali Destek Programları kapsamında Vize Belediyesi’nin iki projesi destek almaya hak kazandı.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012-2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı değerlendirme süreci içerisinde Vize Belediyesi’nce hazırlanan 2 proje TRAKYAKA tarafından onaylandı.

Vize Belediye’since hazırlanan 2 proje TRAKYAKA tarafından onaylandı. Birinci proje olan “Vize İlçesi Atık Yönetimi Altyapısının Güçlendirilmesi Projesi” TR-21-13 KÖA Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında. İkincisi proje ise ‘Cittaslow (Sakin Şehir) Vize İlçesinin Turizm Potansiyelinin Ortaya Çıkarılması Projesi’ TR-21-13 SOS Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısında görüşülerek desteklenmeye hak kazanan projeler içerisine girdi. Bu iki proje için en kısa sürede Trakya Kalkınma Ajansı ile sözleşme imzalayarak çalışmalara başlanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz