Sakine hala yardım eli bekliyor

17 yaşındaki genç kız Sakine Özdemir hala yardım eli bekliyor.

Geçtiğimiz aylarda haber merkezimizin ulaştığı ve hayır severlerden yardım talep eden 17 yaşındaki genç kız Sakine Özdemir hala yardım eli bekliyor.

Elazığ’ın Yazı konak beldesinde yaşayan küçük yaş da üzerine soba devrilmesi sonucu eli ve yüzünde derin yanıklar oluşan Sakine‘ye hala bir yardım eli ulaşmadı.Ailesinin maddi imkanı olmadığı için estetik ameliyat olamayan genç kız hala bu durumun burukluğunu yaşıyor.

Ailesinin Bingöl Karlıova da başkasının hayvanlarına bakarak geçimlerini sağladığı söyleyen Sakine birkaç yerden yardım talebiyle geldiklerinin fakat daha sonra gelen kişilerden ses çıkmadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Buna gerekçe olarak ise babasının üzerine kayıtlı çıkan araçın olmasından dolayı düşünen Sakine aracın babasının üzerine olduğunu ancak amcasına ait ve onun kullandığını bu sebepten dolayı bunun cezasını ben mi çekeceğim.Benim de hayallerim, umutlarım var diyerek haykırdı.

İnsanların yüzüne bakmaktan çekindiğini, aynaya bile bakmaktan korktuğunu dile getiren genç kız geceleri ise ağlamaktan uyuyamadığını söyledi.

Ameliyat masraflarının sadece 10 bin TL olduğunu dile getiren Sakine bu masrafları karşılayacak iş adamları ve devlet büyüklerinden yardım eli beklediğini ifade etti.

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: