Saksıda Hint Keneviri Yetiştirdiler

Nevşehir polisinin Nevşehir ve Mersin’de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 18 kişi gözaltına...

Nevşehir polisinin Nevşehir ve Mersin’de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda Hint kenevirlerinin saksıda yetiştirilmesi polisi bile şaşırttı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü teknik ve fiziki takibin ardından Nevşehir il merkezinin yanı sıra, Avanos, Ürgüp ve Gülşehir Mersin’de uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, Nevşehir ve ilçelerinde D.C., D.K., S.P., R.K., R.G., İ.Y., Y.A., O.Z.Ç., İ.G., K.A., Ü.İ.Ö., A.A., A.T.. ve Ş.K., Mersin ve Tarsus'ta O.K., R.Ç., M.Ç. ve G.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan 18 zanlının Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada zanlıların üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramada 1 kilo 470 gram esrar, 51 adet uyuşturucu hap, 223 kök kenevir, 1 adet kurusıkı tabanca, 64 adet bu tabancaya ait fişek, esrar içmede kullanılan pet şişe aparatları ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında daha önce 52 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan Y.M.Ö. ve B.Ç'nin tutuklandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: