'Salako' filmi gerçek oldu!

Şener Şahin, 3 yıl boyunca eşiyle gerdeğe giremedi... Boşandı... Bakire karısına tazminat ödemeye mahkum olunca isyan etti.

Şener Şahin, 3 yıl boyunca eşiyle gerdeğe giremedi... Boşandı... Bakire karısına tazminat ödemeye mahkum olunca isyan etti.

Kemal Sunal'ın oynadığı "Salako" filmi, İzmir'de ete kemiğe büründü. Yüzde 50 engelli Şener Şahin, 2008 yılında Ayla Şahin ile evlendi. İddiaya göre, çiçeği burnunda gelin gerdek gecesi eşine, "Hastayım. Bugün istemiyorum" dedi. Şener Şahin de bu durumu anlayışla karşıladı. Ertesi gün gelinin ailesi damada "Bizimle yaşayın" teklifinde bulundu.

BAKİRE RAPORU
Ancak Şahin teklifi reddetti. Buna kızan Ayla Şahin ise eşiyle odasını ayırdı. Şener Şahin, 3 yıl boyunca eşiyle ilişkiye giremedi. 3 yıllık evli olmasına rağmen bakire olduğunu ve eşinin kazandığı parayı ailesine gönderdiğini söyleyen Ayla Şahin, boşanma ve tazminat davası açtı. Mahkeme, çiftten doktor raporu istedi. Ayla Şahin'in bakire olduğu, Şener Şahin'in ise erkekliğinde kusur olmadığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

'KADINLIK YAPMADI'
Çifti boşayan kadın hakim, kocayı kusurlu buldu ve Şener Şahin'in eşine 5 bin lira tazminat ve 200 lira nafaka ödemesine karar verdi. Şoke olan koca ise karara itiraz etti. Gerdek gecesine giremeyen adama bir darbe de Yargıtay'dan geldi. Daire, yerel mahkemenin kararını onadı. Mağdur olduğunu söyleyen Şahin, "Bana kadınlık yapmayan birine tazminat ödemek ağrıma gidiyor" dedi.

İŞTE O FİLM

Şahin'in durumu, "Salako" filmini hatırlattı. Filmde, Hamido'yu seven Emine'yi babası başka birine vermek ister. Bu nedenle Emine, kendisine aşık olan Salako ile dağa çıkar. Emine, Salako'yu her gün çeşitli bahanelerle oyalar. Sonra Hamido'ya kavuşur ama Hamido onu reddeder. Emine ise tekrar Salako'ya döner.

Ceyhan TORLAK / Takvim

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: