Saldırıda ölen ya da yaralanan Türk vatandaşı var mı?

Fransa'nın güneyindeki Nice kentinde kamyonla gerçekleştirilen ve 85 kişinin öldüğü terör saldırısında ölenlerin kimlikleri henüz açıklanmadı.

Saldırıda ölen ya da yaralananlar arasında Türk olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Saldırılarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ulaşıldıktan sonra Fransa İçişleri Bakanlığı yetkilililerinin ölü ve yaralı kimlikleri açıklayacak.

Reklam
Reklam
​ **Nice Belediye Başkanı: Ölenlerden 12'si çocuk** Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi katliamda ölenlerin 12'sinin çocuk olduğunu açıkladı. Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi dünakşam Nice'te gerçekleşen katliamda ölenlerin 12'sinin çocuk olduğunu açıkladı. 85 kişinin öldüğü saldırıda 18'i ağır 100 yaralı var. Estrosi şehirdeki tüm etkinlik ve plajların tersi yönde bir açıklamaya kadar kapalı olacağını açıkladı. **Hilal Özkan isimli biri kayıp** Twitter'da kayıp insanları arama çalışmaları başladı [@Avis2recherche](https://twitter.com/Avis2recherche)'de yayınlanan bir tweet'te _Hilal Özkan_ ismi dikkat çekiyor. > Voici les personnes recherchées !!!!! > A rt au maximum !!!!!!!! [\#Nice06](https://twitter.com/hashtag/Nice06?src=hash) [\#PortesOuvertesNice](https://twitter.com/hashtag/PortesOuvertesNice?src=hash) [pic.twitter.com/LDKYFxoNsn](https://t.co/LDKYFxoNsn) > > — recherche NICE (@Avis2recherche) [July 15, 2016](https://twitter.com/Avis2recherche/status/753755676053233664) Tweet'te, kayıp kişilerin bulunması için olabildiğince fazla retweet'lenmesi rica ediliyor.
Anahtar Kelimeler: