Salih Erbay'ın Oğlu Evlendi

Bengi Boğatur ve Mesut Siva'nın kızı Meltem Siva ile Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ile...

Bengi Boğatur ve Mesut Siva'nın kızı Meltem Siva ile Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ile eşi Gülnur Erbay çiftinin oğlu, CHP Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Av. Burak Erbay Köyceğiz Delta Tesislerinde yapılan törenle dünya evine girdiler.

Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ın kıydığı çiftin nikahında şahitliğini Eski Turizm Bakanı Abdülkadir Ateş, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Genlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız yaparken düğüne ise, Muğla genelinden CHP'li Belediye Başkanları, İş Adamları ile birlikte yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Çift alana davul zurna eşliğinde girdi. Konukları selamlayan çiftin ardından nikahları kıyıldı. Nikahın ardından Av.Burak Erbay ve Meltem Siva ellerine aldıkları pankart ile Taksim eylemine destek verdiler.

Düğünde konuklar canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: