Salihl Ak Parti, Kurum Ve Kuruluşları Ziyaret Etti

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki kurum ve kuruluşlara...

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Tuğrul başkanlığındaki oluşan heyet, Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Afşar, Sosyal Politikalar ve Aile İlçe Müdürü Cengiz Ercan, Sosyal Güvenlik Kurumu Salihli Şube Müdürü Aynur Ölgün ile Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Yol Kenarı Denetleme İstasyonu’nu ziyaret etti.

Kurum ve kuruluşların müdürlerine yeni görevlerinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Tuğrul, Sosyal Politikalar ve Aile İlçe Müdürü Cengiz Ercan’dan yeni oluşumlar hakkında bilgi aldı. AK Parti heyetinin bir diğer durağı ise, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Yol Kenarı Denetleme İstasyonu oldu ve Bölge Şefi Hasan Terzioğlu ile görüştü.

Reklam
Reklam

İlçe Başkanı Hüsnü Tuğru,l “Salihli’de kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de bu ziyaretlerimiz sürecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz