Salihli 45.5 Taraftar Derneği Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği yeni yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş’ı makamında ziyaret etti.Yeni Başkan...

Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği yeni yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş’ı makamında ziyaret etti.

Yeni Başkan Halil İbrahim Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Emniyet Müdürü Taş’a plaket takdim etti. Ziyaretten dolayı memnun olan Taş, 45.5 Taraftarlar Derneği’ne teşekkür etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Karahan, “2013-2014 sezonu başlamak üzereyken Salihli Belediyespor futbol ve voleybolda henüz bir transfer yapmamıştır. Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay, milletvekillerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere tüm oda başkanlarımıza ve iş adamlarımıza tüm taraftarlarımız adına sesleniyorum. Egenin incisi Salihli’nin artık profesyonel ligi hakkettiğini ve bu efsanenin artık amatörde sürünmeyi değil el birliği ile ayağa kaldırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için şu ana kadar hiçbir çaba gösterilmemiştir. Bu sezon grubumuzda mücadele eden Manisa Belediyespor ile Somaspor hız kesmeden transfer çalışmaları gerçekleştirirken Salihli Belediyespor bu konuda ne yapmaktadır? Geçen sezon boşu boşuna transfer harcamaları yaparken bu yıl neden kısıtlamalara gidilmiştir? Eğer sebebi Büyükşehir ise o zaman soruyorum. Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor ile Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Turgutluspor ligden mi çekilecek? Onlar bu işi nasıl çözüyorlar? Her sezon açılışında hedefimiz 3. Lig diye bağıran yöneticilerimiz yine bu sezon ligi aynı parola ile açmayı düşünüyorlar mı?” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: