Salihli Ak Parti, Lidyaspor’a Kahvaltı Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Salihli İlçe Teşkilatı, Lidyaspor’a kahvaltı verdi.Polis Lokali’nde düzenlenen kahvaltıya...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Salihli İlçe Teşkilatı, Lidyaspor’a kahvaltı verdi.

Polis Lokali’nde düzenlenen kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol, Lidyaspor Kulüp Başkanı Nilüfer Köse, Lidyaspor Teknik Direktörü Koray Köse, yöneticiler ve futbolcular katıldı.

Lidyaspor’un genç bir kadrodan oluştuğunu ve bu genç yetenekleri her zaman destekleyeceklerini belirten AK Parti ilçe Başkanı Tuğrul, “Kulübümüzle kaynaşmak ve tanışmak için böyle bir kahvaltı tertipledik. Takım hakkında gerekli bilgileri aldım. İnşallah bu sezon grubunda şampiyon olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Kendilerine böyle bir kahvaltı tertiplendiği için memnun olduklarını belirten Lidyaspor Teknik Direktörü Köse ise, '' Takımımın motivasyonu gayet güzel ve bu sene hedefimiz mutlak şampiyonluk. Oyuncularıma güveniyorum. Bizleri böyle güzel karşılayan AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Lidyaspor Başkanı Köse de, kahvaltı sonrası İlçe Başkanı Tuğrul'a Lidyaspor'un 45 numaralı formasını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: