Salihli Ak Parti, Yeni Milli Eğitim Müdürü'nü Ziyaret Etti

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek'i...

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

AK Parti Salihli ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, "Göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsa Dilek'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. Bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Salihli, gerek nüfusu gerekse sosyo ekonomik yapısı itibariyle Türkiye'de bir çok ilden daha büyük bir ilçe. Salihli'nin hizmet ağıda çok geniş. Dolayısıyla yeni müdürümüze de önemli görevle düşüyor" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ise yaptığı konuşmada, "Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevime 19 Mayıs 2012 tarihinde başladım. Gerçekten güzel ve şirin bir ilçe. Nüfus oranına göre bir çok ilden büyük olan Salihli'de görev yapmaktan son derece mutluyum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: