Salihli Belediye Başkanı Okay işadamlarının konuğu oldu

Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD), haftalık kahvaltılı toplantılar kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı konuk etti.

Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD), haftalık kahvaltılı toplantılar kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı konuk etti.

Dernek binasında gerçekleşen etkinlikte Salihli'nin ekonomik ve sosyal meseleleri konuşuldu. SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Severoğlu, "Bizi kırmayarak davetimize icabet eden Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay'a teşekkür ediyorum. Başkanımızın güzide ilçemiz Salihli için bugüne kadar yaptıkları ortada, başarılı projelere imza attılar. İnanıyorum ki çalışmalarını artırarak ilçemizde kalıcı, şeffaf ve çevreye duyarlı, sosyokültürel hizmetler sunacak, Salihli halkının yaşam kalitesini yükselteceklerdir" dedi.

Reklam
Reklam

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise katılımcı yönetim anlayışıyla, gayretli çalışmaları sonucunda başarılı bir faaliyet dönemi geçirdiklerini anlatarak şöyle devam etti:

"Kentimizi altyapı ve üst yapı çalışmaları ile daha yaşanabilir, daha temiz, daha modern bir yapıya kavuşturduk. Tüm bunları yaparken belediyemiz bütçesinde 2011 yılı gelir gider dengelerini koruyarak harcamalarımızı mali bir disiplin içerisinde yürüttük. Salihli Belediyesi olarak 2011 yılında çalışmalarımızı geçmiş yıllarda olduğu gibi sınırlı kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak hesap verebilirlik ilkesinden ödün vermeden plan bütünlüğü içerisinde yasaların bize verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Tüm çalışanları ile Salihli Belediyesi dürüst, eşitlikçi, katılımcı, saydam ve çevreye duyarlı görev anlayışı ile stratejik planda belirtilen hedefler doğrultusunda etkin hizmetlere devam edeceğiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: