Salihli Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Salihli Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı, 24 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen...

Salihli Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı, 24 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında 21 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yoklama ve geçmiş meclis kararlarının dağıtılması ile başlayan meclis toplantısında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bir adet motosiklet alınması hususu, Ecz. Fadime Bolkan İlkokulu bahçe mesafelerinin 8 derslikli anaokulu yapmak üzere değiştirilmesi talebi, Salihli Devlet Hastanesi'ne ek bina yapımı için imar planında değişiklik yapılması talebi, Özütok Tarım Ürünleri Ltd. Şti.'ne ait Kırveli Mahallesi, 3289 parsel üzerinde mevcut bulunan yumurtacı tavuk işletmesi mevzi imar planı talebi, Gürsel, Gökçepınar, Nurettin Ersoy, Kamil Sezer Caddelerinin ve 613 Sokağın devamlarını sağlamak üzere şehir imar planı içerisinde muhtelif cadde ve sokaklardaki isim değişiklikleri görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Reklam
Reklam

ENCÜMEN SEÇİLDİ

Belediye Meclisi’nde Nisan 2012'de seçilip ve Nisan 2013 itibariyle görev süreleri dolan Belediye Encümenine üye seçimi gerçekleştirildi. Kapalı oyla yapılan seçimde 2 boş oya karşılık Belediye Encümeni'ne 21 oyla CHP grubundan Yunus Turgut, MHP grubundan ise Nuri Kaya seçildi. Encümen Üyeleri 29 Mart 2014 seçimlerine kadar görevlerini sürdürecekler.

KOMİSYONLARA ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Belediye Meclisinde yine Nisan 2012'de seçilip ve Nisan 2013 itibariyle görev süreleri dolan Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirildi. Açık oylama ile gerçekleştirilen seçimde Plan ve Bütçe Komisyonuna MHP grubundan İsmail Ünlü ve Ufuk Akcan'ın, CHP grubundan İbrahim Yüksel ve Ahmet Öztekin'in, AK Parti grubundan da Mehmet Altıntaş'ın seçilmesi İmar Komisyonu'na MHP grubundan Mesut Göklap ve Şefaat Karabulut'un, MHP grubundan Mesut Ceylan ve Hasan Engin'in, AK Parti gurubundan ise Muhammer Sipahi'nin seçilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz