Salihli Belediyesi, Salihlili Çocuklar Mutlu Olsun Diye Oyun Gruplarını Yeniliyor

Salihli Belediyesi’ne bağlı Park Bahçe İşler Müdürlüğü ekipleri parklardaki çocuk oyun gruplarına hem yenileri ekleniyor,...

Salihli Belediyesi’ne bağlı Park Bahçe İşler Müdürlüğü ekipleri parklardaki çocuk oyun gruplarına hem yenileri ekleniyor, hem de eskimiş olan oyun gruplarını yeniliyor.

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, yaptıkları çalışmalarla ilçeye önemli miktarda yeşil alan kazandırdıkların, halkın ortak kullanımı olan bölgelerde de çocukları unutmadıklarını söyledi.

Başkan Sungur, "Salihli Belediyesi olarak son dönemlerde ilçemize önemli miktarlarda yeşil alanlar kazandırdık. Halkımızın ortak kullanım alan olan bu bölgelerde çocuklarımızı da unutmadık. Onlar için hemen hemen her parka modern oyun grupları kurmuştuk. Şuanda Salihli’ye kazandırılan yeni yeşil alanlara da oyun grupları koymaya devam ediyoruz. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de eskimiş ve kullanılamayacak duruma gelmiş olan oyun gruplarını da yenileri ile değiştiriyor. Son olarak müdürlüğümüzce Gümüşçayı Rekreasyon alanında kurulan oyun grupları, çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından ilgi görüyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz