Salihli Belediyesi'nin 2013 Hedefleri

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, 2013 yılı performans programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, 2013 yılı performans programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Belediye Encümen Salonu'nda daire müdürleri ile birlikte toplantı düzenleyen Okay, her türlü keyfilik, haksızlık, usulsüzlük ve yolsuzluktan uzak, hiçbir biçimde kayırmacılık ve ayrımcılık yapmadan yasalara ve hukuka uygun, çoğulcu ve demokratik anlayışıyla çalışma yürüttüklerini belirtti.

2013 yılı Performans Programı kapsamında hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri anlatan Okay, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"2012 yılı faaliyet programı kapsamında yürütülen çalışmaların bir çoğu bitirildi. Devam eden çalışmalar ise önümüzdeki süreçte tamamlanacaktır. Bu kapsamda Kurtuluş ve Barış Mahallelerinde yeni yerleşim alanlarında yol ve sosyal donatı çalışmaları yapılmaktadır. Eski hayvan pazarı, kamyon garajına dönüştürülecek. Meyve ve Sebze Hali'nde iyileştirme ve yenileme çalışmaları yapılacak. Şehitler ile Özyurt mahallelerini birbirine bağlayan ikinci köprünün yapımını gerçekleştireceğiz.

Özyurt Mahallesi'nde Belediye Hizmet Alanı olarak işaretlenen bölgede sosyal tesislerin yapımı için avan proje hazırlandı. 2013 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor."

Jeotermal Müdürlüğü'nün çalışmalarını 2013 yılında da rutin olarak devam ettireceğini, 2 adet kuyunun açılması için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Okay, Belediyespor'un futbolda üçüncü lig, voleybolda birinci ligi hedeflediğini kaydetti.

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: