Salihli Belediyespor, Elif Boran’ı Renklerine Bağladı

MANİSA (AA) - Bayanlar Voleybol 2. Ligi takımlarından Salihli Belediyespor, pasör Elif Boran’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi takımlarından Salihli Belediyespor, pasör Elif Boran’la 1 yıllık sözleşme imzaladı. Belediye tesislerinde gerçekleştirilen törene Salihli Belediyespor Voleybol Şube Sorumluları Murat Erim ve ile Antrenör Gül İlter ve yeni transfer Elif Boran katıldı. Salihli Belediyespor formasını giymekten mutluluk duyduğunu belirten Elif Boran, başarılı sonuçlar alarak hedefine ulaşmış bir takım olmak istediklerini söyledi. 1 yıllık sözleşmeye imza atan Elif Boran’ın daha önce Altınoluk Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ve Rota Koleji’nde formayı giydiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: