Salihli Belediyespor, Galatasaray Daikin’in Konuk Edecek

Voleybolda, Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Aroma Bayanlar Voleybol İkinci Ligi ekiplerinden...

Voleybolda, Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Aroma Bayanlar Voleybol İkinci Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, 3 Ocak perşembe günü Galatasaray Daikin’ı konuk edecek. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, perşembe günü oynanacak müsabaka öncesinde ilçedeki bilboardlara “Haydi Salihli tribüne” afişi asarak, halkı maça davet ettiklerini kaydetti.

Galatasaray Daikin’ı Salihli'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydeden Okay, “Onları Salihli'de en iyi şekilde ağırlayacağız. Salihli halkının da seyir zevki güzel bir maç izleyeceğini düşünüyorum. Salihli adına tarihi bir günü hep birlikte tribünde yaşayalım. Tüm halkımızı maça davet ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter ise, ilk maçta çok iyi performans sergilediklerini yaptıkları basit hatalar ile ilk maçı kaybettiklerini söyledi.

Takım olarak iyi durumda bulunduklarını kaydeden İlter, şunları kaydetti: “Teledünya Türkiye Kupası'nda geçen yıl yarı finalde Vakıfbank Türk Telekom’u Salihli’de ağırlamıştık. Bu yılda yine köklü kulüplerden birisi olan Galatasaray Daikin’ı Salihli’de en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu maçta ilçemizin tanıtımını yapacağız. Bizim için zorlu bir maç olacak ancak sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemek için tribüne davet ediyorum.”

Belediyespor ile Galatasaray Daikin arasında Salihli Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, 3 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: