Salihli Belediyespor U-15 Takımı Türkiye 3.'sü Oldu

Salihli Belediyespor U-15 Takımı Nevşehir'de düzenlenen şampiyona da Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza...

Salihli Belediyespor U-15 Takımı Nevşehir'de düzenlenen şampiyona da Türkiye 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Final maçında İstanbul Damlaspor'a 1-0 mağlup olan Salihli Belediyespor U-15 Takımı, diğer maçta ise Diyarbakır Devlet Su İşleri Kulübü’nü 1-0 yenerek Türkiye 3.'sü oldu.

Elde edilen başarının ardından açıklamalarda bulunan Salihli Belediyespor U-15 Antrenörü Serdar Şen, "Zorlu bir maratonun ardından adımızı Türkiye finallerine yazdırmıştık. Gönül isterdi ki Salihli’ye Türkiye şampiyonu olarak dönelim. Bu başarıda yüreklerini ortaya koyan futbolcularımıza başta olmak üzere bizlere bugüne kadar sınırsız destek veren Belediye Başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur ise, "Belediyespor Kulübü olarak alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini almaktan dolayı çok mutluyuz. Elde edilen böyle önemli başarılar Salihli halkı adına bizleri gururlandırmaktadır. Salihli Belediyesi olarak sağlıklı, eğitimli ve başarılı nesiller yetiştirmek bize Atatürk'ten kalan mirastır. Emeği geçen hocalarımıza, çocuklarımıza, kulüp yöneticilerimize ve en önemlisi sporcularımızın ailelerine bir kez daha teşekkür etmek isterim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: