Salihli Belediyespor U-16 Futbol Takımı Son 18 Takım Arasına Girdi

Salihli Belediyespor U-16 Futbol Takımı, Marmaris'te düzenlenen ve üçerli iki gruptan 6 takımın katıldığı turnuvayı...

Salihli Belediyespor U-16 Futbol Takımı, Marmaris'te düzenlenen ve üçerli iki gruptan 6 takımın katıldığı turnuvayı lider bitirerek Türkiye Finallerinde son 18 takımın arasına girmeyi başardı.

Marmaris'te oynanan müsabakalarda İzmir G.S.İ.M 'yi 5-3, Antalya Sarılarspor'u 1-0 yenen Salihli Belediyespor U-16 Futbol Takımı, finalde de Çiğli Belediyespor'u 3-1 yenerek turnuvayı lider bitirdi. U-16 şampiyonasında son 18'e kalan takımların hangi tarihlerde karşılaşacakları önümüzdeki günlerde federasyon tarafından belirlenecek.

Reklam
Reklam

Antrenör İsmail Üsttürk, “Sporcularımız şimdiye kadar oynanan müsabakalarda çok iyi performans gösterdiler. Türkiye'de son 18 takım arasına kalmayı başardık. Önümüzdeki maçlarda da elimizden geleni yaparak üst turlara çıkmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: