Salihli Belediyespor’a Rus Voleybolcu

Aroma Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Rus Evgeniya Alpaslan'la bir...

Aroma Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Rus Evgeniya Alpaslan'la bir yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce Rusya'da CSKA Moskova ve Dinamo Kazan, Türkiye'de ise İller Bankası, Ted Kolejliler ve Ankara Karayolları forması giyen Evgeniya, bu sezon Salihli Belediyespor forması giyecek. Önceki gün akşam saatlerinde belediyespor kulüp bürosunda yapılan imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Gürsel Tuncer "Evgeniya'yı takıma kazandırdığımız için çok mutluyum. Bundan sonra voleybol takımımızın hedefleri büyümüştür. O hedeflere ulaşmak için çok çalışacağız. Bu süre zarfında Evgeniya'da bize çok güç katacak."dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Gül İlter ise "Evgeniya çok iyi bir profesyonel, kendisi beden eğitimi mezunu sadece A takımla değil, sporcu duruşuyla da alt yapıdaki oyuncularımıza örnek olacaktır."dedi. Evgeniye Alpaslan ise "Salihli Belediyespor'da, hedefleri olan bir takımda oynamaktan mutluluk duyuyorum. Benim Belediyespor'a transferimde çok çaba sarf eden antrenörüm Gül İlter'e, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kulüp Başkanımız Gürsel Tuncer'e, transferime onay veren Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay’a çok teşekkür ediyorum. Salihli'yi çok beğendim, tesisler çok güzel, A takımla büyük başarılara imza atmak istiyorum." dedi. Evgeniya Alpaslan; 1981 Rusya doğumlu,1.98 m smaçör evli ve bir çocuk annesi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: