Salihli Chp Yönetimi, Polis Emeklileri Derneği'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Salihli Şubesi’ni ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladı.

Ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Türkçü, CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu’ya dernek fahri üyelik kartı verdi, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Nurlu, konuşmasında, “Bu hafta Polis Haftası. Bizlerde parti yönetimi olarak emekli polislerimizi ziyaret ederek onların sorunlarını dinleme kararı aldık. Sizler, yıllar boyunca vatandaşların can güvenliğini sağlamak için gerektiğinde canınızı tehlikeye attınız. Bu tarihten sonra bende Polis emeklileri derneğinin fahri bir üyesi olarak Derneğimizin çalışmalarında ve her türlü etkinliliğinde yer alacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: