Salihli Eml, Hentbol’da Manisa 1.'si Oldu

Manisa’da gerçekleştirilen Okullararası Genç Erkekler Hentbol İl müsabakalarında Salihli İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek...

Manisa’da gerçekleştirilen Okullararası Genç Erkekler Hentbol İl müsabakalarında Salihli İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (EML) 1. oldu.

İl Birinciliği Final Grubu yarı final müsabakalarında Salihli İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Manisa Mehmet Akif Ersoy Lisesi 15-14’le geçti. Final maçında ise Salihli İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Manisa Endüstri Meslek Lisesi’ni 21-17 yendi ve şampiyon oldu.

Elde edilen başarıyla ilgili olarak okul idaresince yapılan açıklamada, “Takımımız 2 yıl önce kurulmuştur. Antrenman yapabileceğimiz bir salonumuz yoktur, okul bahçesindeki asfalt zeminde çalışmalarımızı yapıp müsabakalara hazırlandık. Rakiplerimizden en büyük eksikliğimiz İlçemizde okul sporlarında hentbol branşının olmaması, hentbol branşında bir kulüp bulunmayışıdır. 22-25 Şubat tarihlerinde yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceğiz. Burada başarılı olup Türkiye yarı finallerine gitmek tek hedefimizdir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: