Salihli Emniyeti'nden Baldan’a Teşekkür Plaketi

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Güven Otobüsleri İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Baldan ve...

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Güven Otobüsleri İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Baldan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, yaptığı hizmetlerden dolayı Baldan'a plaket takdim edildi.

20 Kasım’da yapılması gündemde olan Salihli Güven Otobüsleri İşletmesi Yönetim Kurulu seçimleri öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Baldan ve yönetimini ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Taş, Baldan ve yönetim kurulu üyelerine görevleri süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Taş, “Güven Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Baldan ve yönetin kurulu üyeleri ile benim görevde olduğum süre içerisinde, birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Bu hizmetlerinden dolayı yönetim kurulu başkanı Rıfat Baldan’a plaket takdim ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Baldan ise, kendilerini ziyaret eden Taş ve emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz