Salihli İlçe Emniyet Müdürü Taş: "Kask Konusunda Kesinlikle Taviz Vermiyoruz"

Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi amacıyla başlatılan "Umutlar Çiçek Açsın" projesi kapsamında kahvelerde toplantı düzenleyen

Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi amacıyla başlatılan "Umutlar Çiçek Açsın" projesi kapsamında kahvelerde toplantı düzenleyen Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, motosiklet sürücülerine uyarıda bulunarak, "Kask konusunda kesinlikle taviz vermiyoruz ve her motosiklet sürücüsünün kask takmasını istiyoruz" dedi.

Aksoy mahallesinde yapılan toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Taş, vatandaşlardan gördüğü olumsuzlukları hemen 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Salihli'de son 2 yıldır motosiklet kazalarında bir düşüş olduğunu söyleyen Taş, şöyle konuştu:

"Bu kazaların önlenmesinde emniyet olarak çok uğraş veriyoruz. Motosiklet sürücülerinin üzerinde durduğumuz en hassas konu kask takmalarıdır. Kask takan bir sürücünün yara almadan kurtulması ve yaşama şansı daha yüksek. O yüzden bu denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Bizim için vatandaşın canı malından daha önemli. Kask konusunda kesinlikle taviz vermiyoruz ve her motosiklet sürücüsünün kask takmasını istiyoruz."

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: