Salihli Kocaçeşmespor’da Yüzler Gülüyor

Manisa 1. Amatör Küme’nin şampiyon adaylarından Kocaçeşmespor, lige fırtına gibi girdi.Teknik Direktör Zeki Erguvan yönetimindeki...

Manisa 1. Amatör Küme’nin şampiyon adaylarından Kocaçeşmespor, lige fırtına gibi girdi.

Teknik Direktör Zeki Erguvan yönetimindeki Kocaçeşmespor 1. Amatör Küme’de ligin ilk 3 haftasında 7 puan topladı ve şampiyonluk iddiasını güçlendirdi. Kocaçeşmespor, son olarak cumartesi günü kendi evinde konuk ettiği maçta Adalaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Haftanın üç günü Ali İhsan Karayiğit Stadı’nda antrenman yapan Kocaçeşmespor’lu futbolculara, yönetimden de jest geldi. Kulüp Başkanı Aziz Barak ve yöneticiler, Ali İhsan Karayiğit Stadı’nda futbolcuları ziyaret ederek baklava ziyafeti sundu. Kulüp Başkanı Barak, “Bu sezon taraftarlarımıza çok farklı bir Kocaçeşmespor izleteceğimize dair söz verdik. Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturduk. Bu kadro ile grubumuzda şampiyon olacak ve Süper Amatör Küme’de yerimizi alacağız. Yönetim olarak futbolcularımızı bugün ziyaret ettik ve onlara olan desteğimizi ifade ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Zeki Erguvan ise, “Lige 3-1’lik Yeşilyurt galibiyeti ile start vermiştik. 3 puanla lige başlamamız oldukça önemliydi. Bu maçın ardından da Trazlar’a konuk olduk ve zorlu bir deplasmandan 3-2’lik galibiyetle yine 3 puanla ayrılmasını bildik. Adalaspor maçından ise 0-0 berabere ayrıldık. Sonuç olarak ilk 3 hafta da 7 puan topladık. Futbolcularımız ve yönetimimiz, şampiyonluk yolunda elinden geleni yapıyor. Burada taraftara düşen bizleri maçlarımızda yalnız bırakmamaları ve her zaman desteklemeleridir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz