Salihli Körfez Dershanesi, Şampiyonları Altınla Ödüllendirdi

Salihli Körfez Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Saim Türetken, Salihli’de dereceye giren SBS Türkiye ve Salihli...

Salihli Körfez Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Saim Türetken, Salihli’de dereceye giren SBS Türkiye ve Salihli Birincisi Mehmet Enes Kandemir, YGS-2 de Türkiye 52'incisi Salihli Birincisi Şeyda Demir, YGS-1 de Türkiye 92'incisi ve Salihli Birincisi İbrahim Berksoy öğrencilerini yarım altın ile ödüllendirip plaketlerini takdim etti.

Körfez Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Saim Türetken, farklı puan türlerinde Salihli 1.si olan üç öğrencinin ödüllerini verirken yaptığı konuşmada, "Öğrencilerin başarısına katkı yapan ailelerine, Körfez Dershanesi öğretmenlerine ve okuldaki öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Geçen yıllardan buyana olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Körfez Dershanesi Salihli Şube Müdürü Cengiz Erdik, "Körfez dershaneleri olarak başarının temeli öğretmenlerimizin gayretleri kadar altyapı desteğidir. Bu sebeple bütün sınıflarımıza akıllı tahta kurdurup, bütün öğrencilerimize de akıllı defter verdik. Bunun yanında büyük bir Sanal Ofis kurup öğrencilerin hizmetine sunduk. Ayrıca Körfez TV ve Körfez Video’yu da kurarak öğrencilerin bilgiye ulaşmasını kolaylaştırdık. Randevulu Ders Sistemi (RDS), Ödev Takip Sistemi (ÖTS), motivasyon seminerleri, danışman etütleri, birebir, etüt, ekders, Türkiye geneli sınavlarla öğrencilerin kazanma oranını artırdık. Bu sebeple tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve çalışanlarımıza başarıda emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

Salihli Körfez Dershanesi'ne devam eden öğrenciler de yaptıkları konuşmada Salihli Körfez Dershanesi’nin artısının çok olduğunu bu yüzden Körfez’i tercih ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: