Salihli Mhp’den Bahçeli’ye Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, 4 Kasım Pazar günü yapılacak olan Büyük Kurultay'da...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı, 4 Kasım Pazar günü yapılacak olan Büyük Kurultay'da Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini açıkladı. Parti binasında düzenledikleri basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Erol Sakarya, Salihli’den kurultaya gidecek olan beş delegenin de Devlet Bahçeli’ye oy kullanacaklarını açıkladı.

MHP’nin büyük kurultayının her zaman Türkiye’nin yanı sıra bütün Türk dünyası için büyük önem taşıdığını belirten Sakarya, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Suriye teskeresine destek veren tutumu, onun siyaset için ne kadar gerekli biri olduğunu ortaya koymaktadır. Halk, dürüst kişiliği nedeniyle son zamanlarda ciddi teveccüh göstermektedir. Biz, gecesini gündüzüne katıp Türkiye için çalışan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi böyle kaosla dolu bir ortamda yalnız bırakmayacağız. 4 Kasımda yapılacak olan MHP 10. Büyük kurultayında Salihli’den oy kullanmaya gidecek olan 5 delegemiz Devlet Bahçeli’den yana oy kullanacak. 4 Kasım Pazar günü yapılacak olan kurultaydan partimiz güçlenerek çıkacaktır. Kurultayımızın bütün Türk Dünyasına hayırlara vesile olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: