Salihli Milli Eğitim Müdürü, tebrik çiçeklerinin parasını Somali’ye gönderdi

Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Abdullah Mesut...

Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Abdullah Mesut Arslan, çeşitli kurum ve kuruluşların tebrik için gönderdiği çiçekleri satarak, gelirini açlıkla boğuşan Somali için düzenlenen yardım kampanyasına bağışladı.
Arslan, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bugünün dünyasında insanların, kuraklığın sebep olduğu açlık yüzünden ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olmasını kabul edilebilir bulmuyorum. Açlıktan en çok etkilenen ve ölüm tehlikesinin yaşandığı Somali'deki küçük bir çocuğu doyurmak, bir yetimin yüzünü güldürmek, bir annenin acısını dindirmek ve bir babanın yüreğine su serpmek bizim elimizdedir. Böyle bir duruma duyarsız kalmamız söz konusu olamaz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlamam nedeniyle kurum ve kuruluşlardan gelen çiçekleri, çiçekçilere geri verdim. Elde edilen geliri de ilgili kuruluşlar aracılığıyla Somali'ye gönderdim." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz