Salihli polisi, vatandaşı hırsızlara karşı broşürle uyarıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, hırsızlık olaylarına karşı...

Manisa’nın Salihli ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyarmak için broşür dağıttı.
Semt pazarlarında alışveriş yapan vatandaşlara 4 binden fazla broşür dağıtan güven timleri, amaçlarının Salihli halkının huzur ve güvenliğini korumak olduğunu belirtiyor. Özellikle yaz aylarında vatandaşların sıcakların etkisi ile kapı ve pencerelerini açık bırakarak yatmak zorunda kaldıklarına dikkat çeken yetkililer, bunun hırsızlık olaylarının artmasına sebep olduğuna dikkat çekiyor.
Hırsızlık olayına maruz kalan vatandaşların 155 Polis İmdat telefonunu aramalarını isteyen yetkililer, yapılan ihbarların anında değerlendirildiğini, gerekenin yapılması için var güçleriyle çalıştıklarının altını çiziyor.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri vatandaşların istek öneri ve talepleri için kendilerine 7132006 dahili 159 numaralı telefondan ya da tdpsalihli@hotmail.com adresinden ulaşabileceklerini, bildiriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz