Salihli Ticaret Borsası Seçimlerine Doğru

3 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Salihli Ticaret Borsası seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden...

3 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Salihli Ticaret Borsası seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden başkan adayı Yetiş Aksoy’a yönelik destekler, artarak devam ediyor.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Salihli Ticaret Borsası başkan adayı Aksoy ve ekibine, borsaya kayıtlı kasap ve celeplerden de destek geldi. Kasap ve celepler, SEB Salihli Et Besicilik A.Ş.’de toplanarak, Yetiş Aksoy ve ekibine tam destek verdiklerini belirttiler.

Aksoy da, desteklerinden dolayı kasap ve celeplere tek tek teşekkür etti. 3 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler nedeniyle ekip ruhu içerisinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden başkan adayı Yetiş Aksoy, amaçlarının tüm borsa üyelerini bir araya getirerek onlara en iyi hizmeti vermek olduğu belirtti. Aksoy ayrıca, seçim çalışmalarına son ana kadar devam ederek üyeleri ile bir araya geleceklerini de sözlerin ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: