Salihli Ticaret Borsası'ndan Türkiye Ikincisi Voleybolculara Destek

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa'daki Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Eczacı

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa'daki Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul, Başkan Yardımcısı Yetiş Aksoy, yönetim kurulu üyesi ve Sayman Adnan Devecier ile Genel Sekreter Turan Yalçın, Salihli'nin gururu olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Okul Müdürü Muammer Başoğul ile Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç'dan bilgi alan Tuğrul, "Öncelikle Salihli'ye böyle bir başarı kazandırdığınız için hem sizlere hem de Türkiye üçüncüsü olan Alpaslan İlköğretim Okulu'na teşekkür ediyoruz. Bu olağanüstü başarının Salihli kamuoyunda yeterince algılanamadığını düşünüyoruz. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına sizleri ziyaret etmek istedik. Şirketim adına, gelecek yıl mücadele edeceğiniz Yıldız Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda sizlere sponsor olacağım. Bu süreçte sizler için ne yapılması gerekiyorsa en iyi yapılacaktır. Aynı başarıyı önümüzdeki yılda tekrarlamanızı diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Muammer Başoğul yapılan bu ziyaretten dolayı Salihli Ticaret Borsası'na teşekkür etti.

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: