Salihli Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Adayı İbrahim Yüksel:

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) başkan adayı İbrahim Yüksel, mevcut yönetimin seçim tarihi alıp...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) başkan adayı İbrahim Yüksel, mevcut yönetimin seçim tarihi alıp seçimlerin bir an önce yapılmasını istediklerini söyledi.

STSO başkan adayı İbrahim Yüksel ve ekibi, Salihli Ticaret Borsası seçimlerini kazanan Başkan Yetiş Aksoy ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette STSO’nun hala seçim tarihini açıklamadığını dile getiren Yüksel, “Salihli’de ne hikmetse seçilmiş değil yönetimin atadığı bir arkadaşın seçim tarihini almasını bekliyoruz ancak hala bir tarih belli değil. Bakıyoruz acaba ortada bir proje var da onun için mi bekleniyor ama o da yok. Artık odada heyecan bitti. Heyecan yeni yönetim gelince yeniden filizlenecek. Kimseyi germenin anlamı yoktur. Mevcut yönetimin seçim tarihi alıp seçimleri bir an önce yapmalarını istiyoruz. Odanın siyalaştığını ve herkesi temsil edemediğini görüyoruz. “Ortak Akıl Grubu” olarak seçimiz kazanırsak Salihli’ye hizmet için çalışacağız. Siyaset üstü bir anlayış ile yönetiyoruz. Bunun en büyük ispatı da şu an oluşturmuş olduğumuz grupta AK Parti, CHP ve MHP’den kişiler mevcut. Arkadaşlarımızın güzel projeleri var. Odamızda kırgınlık, küskünlük olmayacak. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, onları mutlu etmek için çalışacağız. Salihli Ticaret Borsası’na seçilen başkan Yetiş Aksoy ve ekibini kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Salihli Ticaret Borsası başkanı Yetiş Aksoy, Salihli Ticaret Borsası ile Salihli Ticaret Odası’nın kardeş kurumlar belirterek, İbrahim Yüksel’e seçimlerde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: