Salihli Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimlerine Doğru

Mayıs ayında yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan...

Mayıs ayında yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan İbrahim Yüksel ve ortak akıl grubu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Yüksel, şunları dile getirdi: “8 Şubat'ta yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri TOBB tarafından mayıs ayına ertelenmişti. Seçim sürecinin olgunluk ve hoşgörü içersinde geçirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü biz odamıza barış getirmek istiyoruz. Bizler ekip olarak daha kapsamlı bir çalışma yaparak bu süreyi daha verimli kullanmak istedik. Salihli Kula ve Selendili iş ve meslek sahibi üyelerimizin önünü açmak için neler yapabiliriz, ne tür projeler geliştirebiliriz? Bunun çalışması ve gayreti içersinde seçimlere kadar olan süreci programlayarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde meslek komiteleri ve gruplar halinde üyelerimizle birebir anket yaparak mesleki problemlerini çözüm önerilerini ve nasıl bir oda yönetimi düşündüklerini ve bizden beklentilerini soracağız yönetim şeklimizi o doğrultuda oluşturacağız. Odamızın üyesi olsun olmasın bölgemizin önünü açacak görüşü projesi ve düşüncesi olan her kesime her fikre açık olacağız. Toplantılarımıza önümüzdeki günlerde Salihli, Kula ve Selendi de yoğun bir şekilde devam ettireceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: