Salihli Tso, İstanbul'da İki Fuara Katıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın İnşaat Meslek Grubu üyeleri, 44 kişilik bir grupla İstanbul'da iki...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın İnşaat Meslek Grubu üyeleri, 44 kişilik bir grupla İstanbul'da iki fuar ziyareti gerçekleştirdi.

Bu yıl 35.'si düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'un yanı sıra Eko Dünya Fuarı'nı ziyaret eden Salihlililer, sektördeki gelişmeleri yakından görme imkanı buldu.

1978 yılından bu yana düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getirmesi bakımından Türkiye'nin dört bir yanındaki sektör temsilcilerinin ilgisini çekiyor. Toplam 81 bin m2 büyüklüğündeki alanda, 12 salon ve açık alanda gerçekleştirilen Yapı Fuarı'nda bu yıl 1100 katılımcı yer aldı.

Reklam
Reklam

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş, Oda üyelerinin önemli fuarları yakından takip ettiklerini, özellikle inşaat, gıda, plastik ve ambalaj gibi fuarlara üyeleri ücretsiz olarak ulaştırdıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: