Salihli Tso Yönetimi Başsavcı Yavuz’u Ziyaret Etti

Salihli’ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu ve Meclis...

Salihli’ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı tarafından ziyaret edildi.

Salihli TSO’nun, İbrahim Yüksel başkanlığındaki Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyeti, ilçeye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Meclis Başkanı Süleyman Oral’ın da katıldığı ziyarette, iki kurum arasında sıcak ilişkiler geliştirmenin zemini hazırlandı.

Salihli’ye Afyon’un Bolvadin ilçesinden geldiğini belirten Başsavcı İlyas Yavuz, kurumlar arasında kaynaşma ortamının sağlanmasına önem verdiğini ifade etti. Yavuz, aylık periyotlarla toplanacak bir ilçe danışma kurulu oluşturulması önerisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Salihli’deki sivil toplum kuruluşları arasında üye sayısı ve yapısı açısından Ticaret ve Sanayi Odası’nın en güçlü konumda bulunduğunu belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, odanın faaliyetleri ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi. Yüksel, Başsavcı’nın danışma kurulu önerisini destekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: