Salihli’de Ak Parti Ve Kızılay’dan Kan Bağış Kampanyası

AK Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları ile Kızılay Derneği Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası,...

AK Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları ile Kızılay Derneği Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası, yoğun ilgi gördü.

Salihli ‘de AK Parti İlçe Gençlik Kolları ile Türk Kızılay Derneği Salihli Şubesi’nin düzenlediği Kan Bağışı Kampanyası adeta vatandaşların akınına uğradı. İlçe Gençlik Kolları'nın bu organizasyonuna AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katılarak destek verdiler. Milletvekili Yurttaş, yaptığı açıklamada,”AK Parti Gençlik Kolları'nın Manisa kent merkezi ve İlçelerinde başlattığı kan bağışı kampanyaları, yapıldığı ilçede yoğun ilgi görüyor. Kampanyaya Salihli İlçe Gençlik Kolları'nın sahip çıkması bizleri sevindirmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol, bu tür etkinliklere devam edeceklerini ve bu kampanyada ise 66 ünite kan toplandığını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: